Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

Communicatie & Tekst

Tekstschrijver Groningen

Ik schrijf uiteenlopende teksten, voor uiteenlopende doelen. Wat de boodschap ook is, ik zoek voor jou de beste woorden en de beste vorm. Van persbericht tot artikel, van teksten voor een website tot bondige copy voor brochures of flyers. En waar nodig, schakel ik meer mensen in. Voor bijvoorbeeld webbouw, film of vormgeving.

Beter gevonden worden met Google: SEO webtekst

Iedere website heeft goede teksten nodig. Helder, doelgroepgericht, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Mensen zoeken met specifieke keywords naar websites die voor hun situatie relevant zijn. Hoe relevanter de webteksten – hoe beter zij aansluiten bij deze keywords – hoe hoger de website eindigt in de zoekresultaten. Als tekstschrijver weet ik als geen ander hoe relevante teksten voor de zoekmachine eruit moeten zien.

Artikelen en interviews

Voor een magazine, nieuwsbrief of krant is het belangrijk interessante en pakkende artikelen te hebben. Ik schrijf daar graag aan mee. Dat kan zijn met een los artikel, voor bijvoorbeeld een speciale uitgave van een magazine of bijlage.  Of met een meer omvattende redactie. Ik neem interviews af, verricht achtergrondonderzoek en schrijf pakkende artikelen.

Persbericht

Een persbericht is hét middel om via de media een groot publiek te bereiken. Tegenwoordig gaat het persbericht niet alleen naar de Nederlandse dagbladen en rtv, maar ook naar blogs en andere online media. Hier wordt het snel verspreid én levert het links op naar je website of webshop. Een goed persbericht geschreven door een tekstschrijver is een kleine investering, maar onmisbaar. Je wilt toch zeker alle mogelijke publiciteit voor jou dienst / product?

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is een effectief middel om contact met doelgroepen te onderhouden. Of je hem nu verstuurt aan werknemers, leveranciers, bestaande klanten of potentiële klanten: een nieuwsbrief stelt je in staat een positieve relatie met hen te onderhouden.

Redigeren en corrigeren

Heb je al een tekst liggen voor een brochure, een artikel of een andere publicatie, maar twijfel je nog om deze uit te brengen? Voor een tweede, frisse blik kun je je teksten voorleggen aan mij. Om spelfouten eruit te halen, de stijl aan te passen of om de gedeeltes waar je niet tevreden over bent te herschrijven. Twee paar geoefende ogen zien namelijk meer dan één paar ogen.

PR & Communicatie

‘Even’ de communicatie doen voor een belangrijk evenement of project, dat valt vaak toch tegen. Dus waarom dan niet een freelance medewerker om dat op te pakken?

Ik ben om!

Contact