Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

Brochure

Bij het schrijven van brochures en folders is een achtergrond in Communicatie onmisbaar. Patiëntenfolders, productbrochures; de tekstschrijver dient zich te verdiepen in de doelgroep en de schrijfstijl aan de beoogde lezer aan te passen.

Schrijven voor folder en brochure

Alle tekst voor folders en brochures begint met het verzamelen van informatie. Een goed gesprek dus met jou, de opdrachtgever. Wie is de doelgroep, wat is het doel van de brochure, welke uitstraling zoek je, welke tone-of-voice en hoe wordt de brochure verspreid? Wil je een brochure of folder die vooral visueel veel vertelt, ondersteund door tekst? Of is het juist beter om te kiezen voor een folder of brochure met veel uitleg in tekst, ondersteund door een rustige opmaak?

Tekst en beeld voor de folder en brochure

Met een duidelijk beeld van het doel en de opzet van de folder of brochure ga ik vervolgens om tafel met de vormgever. Deze vormgever heb je misschien zelf al benaderd, of ik schakel een vormgever in uit mijn netwerk. Samen bespreken we wat de indeling van de brochure wordt en welke beelden of uitstraling we willen.

De eerste versie van de folder of brochure wordt altijd teruggekoppeld aan jou, de opdrachtgever. Waar nodig, worden de laatste aanpassingen verwerkt. Tot slot wordt de definitieve folder of brochure opgeleverd, klaar om gedrukt te worden.

Jouw brochure geschreven door een tekstschrijver

Zoek je een freelance tekstschrijver voor een brochure of folder? Niet alleen denk ik mee over de tekst in de brochure, ook denk ik mee over de vormgeving van het geheel.

Zoek je een tekstschrijver voor brochure of folder? Neem dan contact met me op.

Schrijf mijn brochure!

Contact

Laat Bureau Kurk je brochure maken

Tekst

Wat is de beste stijl voor jouw product of dienst? Waar heeft een lezer meer toelichting bij nodig en waar zeggen minder woorden juist meer? Bureau Kurk schrijft de best passende tekst voor jouw folder of brochure.

Design en vormgeving

Bureau Kurk werkt samen met grafisch ontwerpers en vormgevers die de mooiste brochures en folders ontwerpen. Ook voor jou. En omdat we zo op elkaar ingespeeld zijn, ben je verzekerd van het beste eindresultaat.

Vers voor de pers

Laat je Bureau Kurk je brochure of andere printmiddelen verzorgen dan heb je snel het beste resultaat. De bestanden worden printklaar geleverd en kunnen zo doorgestuurd worden naar de drukkerij.