Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

Nieuwsbrief

Met een nieuwsbrief houd je contact met je doelgroep. Je stelt ze op de hoogte van veranderingen, nieuwe producten of diensten. Het is een effectief middel om werknemers, leveranciers, bestaande klanten of mogelijke klanten te betrekken bij een organisatie of bedrijf. 

Een effectieve nieuwsbrief…

…is interessant, heeft relevante inhoud en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onderscheidend in de massa. Veel bedrijven kiezen ervoor om een nieuwsbrief te versturen. Het is een voordelig middel om grote groepen snel op de hoogte te stellen van actualiteiten.

Als zender van een nieuwsbrief wil je ook een band opbouwen met de lezers. Het is daarom belangrijk om te personaliseren en te segmenteren: de juiste informatie voor de juiste doelgroep. Informatie op maat voor de lezer houdt meer in dan het noemen van de (commerciële) nieuwtjes. Denk ook aan tips en informatie over dingen die de doelgroep bezighoudt. Lezers waarderen het des te meer wanneer een nieuwsbrief ze oplossingen biedt, werk uit handen neemt, nieuwe informatie aandraagt.

Ik schrijf graag de nieuwsbrief voor jouw mailinglist…

…of dit nu een digitale nieuwsbrief is, of een gedrukte. Heb je een bestaande nieuwsbrief waar je een tekstschrijver voor zoekt of bekijk je de mogelijkheden van een nieuw op te zetten nieuwsbrief? Ik weet alles van het opzetten en voorbereiden van een nieuwsbrief en schrijft interessante inhoud op maat. Bovendien kan ook het ontwerp van de nieuwsbrief opgepakt worden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ja, verzorg mijn nieuwsbrief!

Contact

Voordelen van de nieuwsbrief

Top-of-mind

Met het regelmatig versturen van een nieuwsbrief of mailing houd je snel en eenvoudig een grote groep op de hoogte. Met de juiste  inhoud creëer je betrokkenheid, leid je meer bezoekers naar je website of evenement en blijf je top-of-mind. 

Een nieuwsbrief voor elke doelgroep

Segmenteer en herformuleer de boodschap. Voor elke doelgroep kun je een eigen nieuwsbrief opstellen. Wel zo logisch en zeker het meest effectief.

Voordelig bereik

Je investeert eenmalig in een sterk ontwerp van de nieuwsbrief. Versturen doe je, of laat je doen, met een effectief mailprogramma als Mailchimp. De investering is het meer dan waard: met een enkele nieuwsbrief bereik je je voltallige mailinglist(s).

NIEUWSBRIEVEN IN MIJN PORTFOLIO