Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

Redigeren & Corrigeren

Je hebt al een tekst liggen voor een brochure, een artikel of een andere publicatie, maar twijfelt nog om het uit te brengen? Voor een tweede, frisse blik kun je de teksten aan mij voorleggen. Om typfouten eruit te halen, de stijl aan te passen of om de gedeeltes waar je niet tevreden over bent te herschrijven.

Redactie door Bureau Kurk

Niet alleen haal ik de spel- en stijlfouten uit de tekst, ook geef ik vrijblijvend advies over schrijfstijl, doelgroepbenadering etcetera. Ben je niet geheel tevreden over enkele passages in de tekst, dan kan ik deze voor je aanpassen. Dit gaat op voor alle teksten: jaarverslagen, columns, artikelen, webteksten etc.

Professionele eindredactie

Ik werk samen met een professionele eindredacteur met ervaring in de uitgeverswereld. Dankzij deze samenwerking ben je verzekerd van foutloze teksten van de hoogste kwaliteit.

Het voordeel van eindredactie

Kwaliteit zit bij de prijs in

Gegarandeerd foutloze tekst van de hoogste kwaliteit. Of je nu webteksten laat schrijven of een brochure. Deze extra eindredactie zit gewoon bij de prijs in.

Alleen eindredactie?

De teksten heb je al klaarliggen, maar je wilt er voor de zekerheid nog een eindredacteur naar laten kijken? Dat kan natuurlijk. Je teksten worden dan door de eindredacteur van Bureau Kurk nagekeken. Zo verzeker je jezelf van een foutloze tekst.

Ik zoek een eindredacteur voor mijn tekst!

Contact