Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

OVER BUREAU KURK / Kirsten Sikkema

Hallo,

Op zoek naar een veelzijdige tekstschrijver die kan aanpakken? Die meedenkt, teksten mooi, creatief, verrassend en doeltreffend schrijft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Sinds 2010 schrijf ik als freelancer teksten voor websites, brochures en andere uitgaven. Ook denk en schrijf ik mee aan toffe projecten die tot de verbeelding spreken. Zo heb ik de PR en communicatie gedaan voor televisieserie ‘De Achtertuin van Groningen’ en de dansvoorstelling ‘Bries’. Dat zijn toch wel echt projecten waar ik trots op ben. Deze en andere opdrachten vind je uiteraard in mijn portfolio.

“Maar euh… waarom de naam Bureau Kurk?”

Nou. Kurk is een veelzijdig materiaal, ik houd van de kleur, de textuur. Mijn teksten zijn ook veelzijdig en lopen uiteen van blogs tot zakelijke webteksten, van zakelijke brochures tot wervende teksten. Elke tekst krijgt een eigen kleur en een eigen textuur. En wie kent de leus ‘creatief met kurk’ niet? Kortom, ik heb gekozen voor een eigenzinnige naam die je niet snel vergeet en die de juiste waarden verbindt met mijn teksten.

Kirsten Sikkema
MAAK KENNIS MET KIRSTEN / en samenwerkingspartners

Kirsten Sikkema

Tekstschrijver & Cookiemonster

Thuis in communicatie en online marketing. Online adverteren? Doe ik dagelijks. Daarnaast schrijf ik pakkende teksten voor uiteenlopende doelgroepen en doelen. Sociale media? Geen dag zonder! Wanneer ik niet fanatiek aan het schrijven of communiceren ben, vind je me te paard. Of ergens waar de muziek hard staat.

Grafisch Ontwerp

Logo & vormgeving

Bij goede tekst hoort een goede vormgeving. Een (nieuw) logo of een sterke vormgeving voor een nieuwe website of brochure. Bij zulke projecten werk ik samen met creatieve vormgevers uit mijn netwerk. Succes gegarandeerd, en het scheelt jou weer zoekwerk.

Webbouwers

Websites & webshops

Met een groot aandeel SEO webteksten, is het niet gek dat ik samenwerk met verschillende webbouwers. De één gespecialiseerd in Wordpress, de ander in webshops. Wil je een complete website mét direct de juiste teksten en het beste design? Ik schakel het beste team voor je in.

Film & Animatie

Films & promo's

Voor verschillende projecten werk ik samen met - ja, dat mag ik zeggen - geniale filmmakers. Van complete televisieserie tot bedrijfsfilms, promotiefilms en teasers voor evenementen: dit zijn films met resultaat.