Moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik schrijf ze voor je.

Referenties

DIT ZEGGEN OPDRACHTGEVERS OVER BUREAU KURK / Kirsten Sikkema

Bureau Kurk heeft heldere en prettig leesbare webteksten voor enkele van onze websites geschreven. Hierbij verloor ze nooit onze doelgroepen uit het oog. Haar achtergrond in de communicatie is erg prettig, er werd op een fijne manier met ons mee gedacht. Zo heeft ze ook nog een persbericht opgesteld over ons CMS-systeem. Wij waren zeer tevreden met het persbericht en de respons!

Arjen Deenen
, Online ondernemer en jurist

Voor mijn websites was ik op zoek naar een tekstschrijver die mijn gevoel goed onder woorden kon brengen. Ik heb met verschillende tekstschrijvers contact gehad, maar daar had ik geen goed gevoel bij. Na mijn bezoek aan de website van Bureau Kurk heb ik met Kirsten een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Mijn eerste indruk was gelijk goed. Ik zag er als een berg tegenop om de teksten voor mijn websites te maken. Het is niet alleen maar tekst, er komt veel meer bij kijken! Kirsten heeft me supergoed geholpen met mijn websites www.huiszoektkoper.nl, www.koopuwvakantiehuis.nl en www.mixell.nl. De werkstijl van Kirsten is erg prettig en voelt heel vertrouwd. Daarnaast geeft ze goede adviezen en denkt ze erg met je mee. Wat ik het meest waardeer is de prettige samenwerking en ik hoop nog lang met Kirsten samen te kunnen werken. Ik zou Kirsten zeker bij anderen aanbevelen.

Sarah Pattiasina
, Semm Properties

Sinds wij onze website in de lucht hebben, merken wij een enorme toevlucht van zowel klanten, aanbieders en potentiële werknemers. Het is dan ook mooi om te zien dat als je "schoonmaakbedrijf Groningen" op Google invoert, je als eerste naar boven komt. Een leuke anekdote is dat we gebeld werden door een klant die zijn nieuwe woning wilde opleveren. Bij afronding van het gesprek vraag ik altijd hoe men bij ons terecht is gekomen. "Via internet natuurlijk. Zoals het tekstueel omschreven was paste het helemaal bij wat wij wilden. De eerste link en ook het beste gevoel. We hebben dus niet meer verder gezocht: dit moest het gewoon zijn". Achteraf een heel tevreden klant voor ons, maar ook een tevreden klant van Bureau Kurk, want met deze goede teksten worden we dus goed gevonden. Het gaat niet alleen om een goed stuk tekst, ook wordt gekeken welke teksten het beste gebruikt kunnen worden om goed geïndexeerd te worden bij Google. Al met al hebben wij wel veel geld in de totale website geïnvesteerd, maar dat hebben we achteraf echt met een hele grote lach gedaan! Binnen 4 maanden hadden wij onze investering alweer terug verdiend. Bureau Kurk: toptekst!

Karima Allaoui
, Diamant Schoonmaakbedrijf

Bureau Kurk heeft voor Loonbedrijf Brak een persbericht over een nieuwe machine geschreven. En niet zonder resultaat! Het persbericht is in verschillende vakbladen en op websites van vakbladen geplaatst. Daarnaast is er naar aanleiding van het persbericht een video-item gemaakt over de machine. We zijn erachter gekomen dat je door het versturen van een persbericht veel publiciteit kan krijgen, en hebben Bureau Kurk daarom ook ingeschakeld voor het schrijven van de persberichten van de jaarlijkse oogstfeesten in Aldeboarn. We zijn erg tevreden!

Anthony Brak
, Loonbedrijf Brak en Stichting Oogstfeest Aldeboarn