Aangenaam,

Dit is Bureau Kurk. Ik ben Kirsten Sikkema.

Ik vertel de verhalen van culturele instellingen, goede doelen, organisaties die goed doen en groen denken. Dat doe ik voor reclame- en marketingbureaus en uiteenlopende opdrachtgevers. Creative copy staat voor woorden die verrassen, impact én verschil maken.  

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ben een connector. Gebalanceerd, ondersteunend en bemiddelend. Soms daag ik je woorden uit, andere keren vul ik ze aan.

Ik stel veel vragen en luister nog beter. Noem het mijn purpose drijfveer om nieuwe perspectieven te ontdekken en verbindingen te maken. Zo help ik mensen en merken bij het vertellen van hun verhaal – want iedereen heeft er een, maar niet iedereen kan ‘m onder woorden brengen.

Er zijn zoveel organisaties en projecten die iets goeds willen (terug)geven aan de wereld, al is het maar een glimlach op iemands gezicht. Daar wil ik aan bijdragen.

Zinnig

Ik ver-drie-dubbel je woordwaarde.

Zinnig

Tekst die ergens op slaat. Tekst die raakt. Eigenzinnige tekst, passend bij jouw doel.

100%

Aandacht. Commitment. Impact. Je hebt mijn woord.

100%

Aandacht. Commitment. Impact. Je hebt mijn woord.

Van A tot Z

Ik schakel met andere makers voor online campagnes, grafisch ontwerp, video en websites.

Van A tot Z

Ik werk samen met briljante professionals voor campagnes, grafisch ontwerp en websites.

Relax

Je weet dat je verhaal in goede handen is.

Gewoon goed

Want je weet dat de beste zorg en eindredactie aan jouw teksten is besteed.
Nieuwsbrief