Tekstschrijver Groningen
Tekstschrijver Groningen

Tekstschrijver Groningen

Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver in Groningen? Bureau Kurk zet jouw verhaal in de schijnwerper.

Het leuke aan mijn werk is de verscheidenheid aan verhalen. Zo schrijf ik voor ondernemers en bedrijven effectieve teksten voor hun website, maar ook voor nieuwsmedia, brochures, nieuwsbrieven en magazines.

Freelance tekstschrijver in Groningen

Mijn bedrijf heb ik Bureau Kurk genoemd, maar noem mij maar Kirsten hoor. Na het behalen van de master Communicatiewetenschappen heb ik gewerkt als online marketing medewerker, contentmarketeer en campagnemanager met een voorliefde voor creatieve copy. Er is geen enkele ontwikkeling die mij ontgaat. Ik werk in een hecht netwerk van grafisch ontwerpers, webdevelopers en marketeers in de regio Groningen. Zo heb ik altijd een antwoord op jouw vraag.

Copywriter voor campagne, magazine, SEO webteksten en meer

Ik schrijf uiteenlopende teksten. Persberichten, jaarverslagen, artikelen voor magazines. Een groot deel van mijn portfolio bestaat uit SEO webteksten. Niet zo gek, met mijn achtergrond als online marketeer weet ik hoe belangrijk het is om de basis van een website goed te hebben. Als ik teksten schrijf voor een website, optimaliseer ik ze altijd. Voor de bezoekers, maar ook voor de zoekmachine. Daardoor behaal je hogere posities in de organische resultaten van Google en Bing.

Portfolio

Ik ben erg blij met de goede referenties die ik ontvang van opdrachtgevers. Wil je met eigen ogen zien aan welke verhalen ik heb bijgedragen, neem dan een kijken in mijn portfolio.

Zoek jij een freelance marketingspecialist en tekstschrijver voor een project

Ik adviseer, bedank, coördineer en schrijf graag mee.
Nieuwsbrief