Boekingen.nl Reismagazine

In september en december 2013 bracht reiswebsite Boekingen twee reisspecials uit als bijlage bij dagbladen Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.

In de eerste editie van de reiskrant was het belangrijk om de sfeer goed vast te leggen voor toekomstige edities. Sfeer en uitstraling voeren de boventoon. Veel visuele ondersteuning bij de teksten. De teksten zelf dienen de lezer enthousiast te maken over een bestemming. Er is veel ruimte voor tips en achtergrondinformatie rond een bestemming of bezienswaardigheid.

In december 2013 verscheen de tweede reisbijlage van reiswebsite Boekingen, gericht op ‘de beste verre reizen, winter- en zonvakanties en stedentrips 2014′. De bijlage is verspreid met de weekbladen van NDC Mediagroep. In de reiskrant staan naast enkele terugkerende onderdelen ook specifieke artikelen. In deze editie is dat een special over de riviercruise naar België, een artikel over rondreizen door Fins Lapland en een artikel waarin de verrassende, nieuwe vakantiebestemmingen Gambia en Senegal worden belicht.

Uitgaven: september en december 2013
Diensten: Artikelen en redactie
Oplage: Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant, totaal 180.000
Opdrachtgever: Boekingen

Nieuwsbrief