imagine run marketing 2

Imagine Run

Opdrachtgever Imagine Run  /  Wat Marketing en copywriting / Teksten imaginerun.com / Teksten app


#shareeverystep

Stel je een wereld voor waar een actieve, gezondere leefstijl voor iedereen binnen handbereik is. Imagine Run helpt je je wandel- en hardloopschoenen vaker te pakken met een gratis app en een wereldwijd loopevent. Zo zetten we samen de wereld in beweging. 

Zet eenvoudig wandel- en looproutes uit vanaf je actuele locatie en weer terug met deze gratis app. Jij bepaalt de afstand en het tempo, de app geeft je via gps automatisch drie mogelijke looproutes. Waar ter wereld je ook bent. De app is inclusief wandel- en hardloopschema’s om verstandig te beginnen of om te trainen voor langere afstanden. Zet jouw eerste stap en download de app.

Imagine…

In november 2017 stap ik in bij Imagine Run. Een start-up in Groningen die hard werkt aan een wandel- en hardloopapp die wereldwijd gratis beschikbaar zal komen. Geheel in de geest van John Lennon zijn nummer Imagine, wil Imagine Run een gezondere wereld creëren. Een actieve, gezonde leefstijl draagt bij aan een gezond hart. Ook de Hartstichting sluit zich begin 2018 aan bij Imagine Run.

Marketing, de basis

Al met al een gave uitdaging: twee dagen per week werk ik mee aan de positionering en marketing van Imagine Run. Er zijn veel ideeën, maar waar moet de nadruk liggen? Wat zijn de why, how en what en de kernwaarden van het jonge bedrijf? Hoe vallen de doelen en de middelen van de Hartstichting samen met die van Imagine Run?

Testlopen maar

Ik weet zeker dat Imagine Run de wereld mooier zal maken. Stapje voor stapje.

hardloopapp marketing imagine run

 

Nieuwsbrief