Slim-Makelaar-tekstschrijver

Slim Makelaardij

Opdrachtgever Buenaparte /  Mijn rol Pay-off en merkbeloftes / Teksten voor website slimmakelaardij.nl / Teksten voor nvmaankoopmakelaargroningen.nl


Tijd voor verandering.

Je staat voor een nieuwe stap in Stad: je wilt je huis (ver)kopen. Daarvoor zoek je een makelaardij die thuis is in de Groningse woningmarkt. De makelaars van Slim kennen de leukste woningen in Groningen en zorgen er persoonlijk voor dat jij het juiste huis of de juiste kopers voor je huis krijgt.

Buenaparte schakelde mij in om mee te denken over een nieuwe pay-off voor Slim Makelaardij. Het logo en de huisstijl ondergingen een make-over, en ook de pay-off was wel aan een update toe.

Uit de input van de why, how & what-sessie rolden vier kernwaarden: vlot, aandachtig, vernieuwend en transparant. Ook uit online recensies werd duidelijk ‘wie’ Slim eigenlijk is: een jong team dat altijd klaar staat voor kopers en verkopers die toe zijn aan een een nieuwe stap. De nieuwe pay-off dekt aan twee kanten de lading: herkenning van de actieve stap die opdrachtgevers maken in hun wooncarrière als de persoonlijke aandacht en tijd die de medewerkers van Slim hen hierbij geven.

Nieuwsbrief