tekstschrijver vacaturesite kinderopvang

Werken bij Monkey Donky of Het Toddlers Huis

Opdrachtgever Monkey Donky Speelhuis / Mijn rol Teksten / Interviews  /  Fotografie Stef Steneker


Elke dag een lach? Kinderspel!

Pedagogisch medewerker Sonja vindt de creatieve werksfeer het belangrijkste. Muziekjuf Andika vindt het heerlijk dat muziek en creativiteit er hoog in het vaandel staan. En groepsleider Michiel houdt ervan dat geen dag hetzelfde is.

Wie bij Monkey Donky Speelhuis of Het Toddlers Huis in de kinderopvang werkt, doet dat in een betrokken en creatief team. Collega’s vertrouwen elkaar, werken samen en delen kennis. En: ze zoeken regelmatig nieuwe rolmodellen en superhelden. Kom jij deze kinderopvangcentra in Groningen versterken?

Achtergrond

Het idee voor een vacaturesite leefde al langer bij Monkey Donky en Het Toddlers Huis. Maar de sollicitaties komen vooralsnog vanzelf wel binnen. Het opstarten van een extra website om medewerkers te werven, is niet alleen om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Het is ook om geïnteresseerden een beter beeld te geven van hun potentiële werkplek.

Interviews met de medewerkers

Iets wat dan ook niet mocht ontbreken, zijn de interviews met portretfoto van werknemers. Drie pedagogisch medewerkers, een muziekjuf, vroege vogel en chauffeur waren enthousiast.

 

kinderopvang tekstschrijver 3 kinderopvang tekstschrijver 2 kinderopvang tekstschrijver

 

Nieuwsbrief